Imprimeix

Congressos

Dins de la llarga temporada castellera, en el nostre cas des de febrer fins a novembre, la colla ofereix la possibilitat de ser contractada en actes com congressos, bodes i altres actes de rellevància, per donar un toc diferent, digne i típic del territori.

Tenim experiència en actuar en aquest tipus d’actes: com a sorpresa per als convidats, per a amenitzar i entretenir durant l’aperitiu, etc. Estem segur que la nostra participació causarà sorpresa i donarà un caire diferent a l’organitzat fins aquell moment.

L’horari de disponibilitat de la colla, degut a l’amateurisme dels membres que la composen i als horaris escolars de la canalla, és per la tarda, vespre i nit els dies laborables afegint-hi el matí i migdia els caps de setmana, però restem oberts a estudiar qualsevol tipus de proposta.

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.