Imprimeix

Caminada Pont del Diable

Per aquest diumenge, i seguin amb les activitats lúdic – esportives, us proposem una camina pel Pont del Diable de Tarragona. És una caminada de dues hores de durada i de baix nivell i la sortida és a les 10h de l'aparcament del Pont del Diable!

Un bon moment per fer esport i compartir una bona estona amb els companys de la colla!! #MarcaXdT

Recorda de portar, protecció pel sol, gorra i esmorzar!!

Comptem amb tu!!

 

LA RUTA DE LA PASSEJADA PELS VOLTANTS DE L'AQÜEDUCTE DEL PONT DEL DIABLE

Sortim de l'aparcament del Pont del Diable. De seguida es troba la porta monumental dels germans Puig i Valls que van adquirir la finca per allà el 1916. Seguim els indicadors que ens porten al Pont i al Mas dels Arcs. Una mica abans d'arribar a l'aqüeducte es deixa a l'esquerra el camí del Mas dels Arcs i seguim rectes pel camí principal fins passar per sota l'aqüeducte.Se segueix amunt remuntant suaument la vall dins un jove bosc de pins.

 

Més endavant, arribarem a un racó ombrívol on es troba un pi monumental i una inscripció gravada al terra en commemoració al dia de l'arbre.

Es continua pel camí carreter i trobarem a l'esquerra un jardinet que amaga les restes d' una creu del 1811 i una inscripció dedicada al caiguts durant el Setge de Tarragona a la Guerra del Francès. S'arriba a una bifurcació i es va a l'esquerra i ben aviat s'arriba a un de més ample.


El camí de la dreta porta a Mas Granell, camí a l'ombra molt agradable de 26 minuts d'anar i tornar que podeu fer per ampliar una mica aquesta ruta.


Es va novament a l'esquerra, les runes del Mas dels Arcs son a tocar (precedida per una columna coronada per un àngel i unsbans de pedra) i de seguida es surt al camí principal d'accés al mas. Es continua avall, en direcció al Pont del Diable. Al cap de poc, es deixa el camí principal i es pren el caminet que marxa a l'esquerra i que porta directe a l'extrem nord del pont. S'hi arriba i es creu per sobre. A l'altre extrem, es va a la dreta i es
davalla seguint el corriol que porta, primer, a la porta del túnel que passa per sota l'autopista, i després, a la fons de la vall del Pont. La base del pont es a prop i val la pena atansar-s'hi.


Es continua avall seguint la vall en direcció el riu Francolí. De seguida es deixa el camí que, a la dreta, puja en direcció l'entrada principal de la finca i es continua avall, seguint el senderó que travessa antics camps de conreu. Poc abans d'arribar a la carretera general i al camí que porta, de la dreta, a l'aparcament, es troba, a l'esquerra , el corriol que porta a una de les pedreres del Pont que és a toca i força interessant.


Retornem al camí principal i ja som a tocar del pàrquing.

 

WEBPONT DEL DIABLE

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.